Rólam

   

Az vagyok akiből árad a nyugalom, akire nem hat a hatalom......

    

    

 Köszöntelek a világ legnagyobb családjában a forever világában! 

 Dr. Kardosné HOSSZÚ ERZSÉBET vagyok 42 éve szolgálom az embereket vezetőként, miért mondom ezt azért mert így igaz hogy 22 évig mint gyógyszerkiadó dolgoztam viszonylag gyorsan rájöttem nem ez az én világom vissza a természetbe a természeteshez na ebben a munkában lettem vezető nyitottam egy bio patikát ami 33 éve működik. 

De vágytam a szabad életre kerestem nyitott voltam és megtaláltam! 

Vannak kötöttségek az én életemben is, de saját magam osztom be az időmet megválogathatom kivel dolgozom, megszabhatom mekkora jövedelemre akarok szert tenni! 

Úgy segíthetek, hogy közben nem átok nekem ez nagyon fontos szeretem az embereket ők is szeretnek engem az a cég akit képviselek ezen gondolatok mentén munkálkodik. " A FOREVER ereje a szeretet ereje!" Boldogan kelek fel minden reggel hiszen tudom, hogy olyan eszköz van a kezemben amivel emberek ezreinek segíthetem már egészségesebbé válni !

DE kinyílt a világ és az online lehetőség téged is vár !

Ha valaha is vágytál olyan önálló vállalkozásra ami nem igényel befektetést ahol az idődet te osztod be ahol megválogatod kivel dolgozol!

-akkor várlak, kérlek ne félj leszek a mentorod segítelek elvezetlek legmerészebb álmaid megvalósításához hiszen, tovább tudom adni a tapasztalataimat meg tudom mutatni az anyagi biztonságot ami önmagadnak és családodnak megadhatsz nekem még mindig vannak komoly céljaim, ha olyan ember vagy aki képes megfogalmazni a céljaid képes dolgozni!

-akkor keress sok-sok milliárd ember vár egy boldogabb életre legyünk mi együtt az útmutatók hiszen az egész világ lehet az irodák!    

ÍRj NEKEM !

SEGÍTEK!!!