Az vagyok, akiből árad a nyugalom, 

akire nem hat a hatalom......

    

    

 Köszöntelek a világ legnagyobb családjában, a Forever világában! 

 Dr. Kardosné HOSSZÚ ERZSÉBET vagyok, 42 éve szolgálom az embereket vezetőként.  Miért mondom ezt? Azért, mert így igaz, hiszen 22 évig mint gyógyszerkiadó dolgoztam. Viszonylag gyorsan rájöttem, ez nem az én világom. Az egyik kezemmel adtam egy csomó jót, ez a főhatás , a másik kezemmel adtam egy halom rosszat, ez volt a mellékhatás!

 Vissza a természetbe, a természeteshez! Igen, ebben a munkában lettem vezető, nyitottam egy biopatikát, ami 33 éve működik. 

Nagyon vágytam a szabad életre. Kerestem, nyitott voltam és megtaláltam! 

Természetesen vannak kötöttségek az én életemben is, de saját magam osztom be az időmet. Megválogathatom kivel dolgozom, megtervezhetem, mekkora lesz a jövedelmem.

Úgy segíthetek, hogy közben nem ártok. Nekem ez nagyon fontos!  Szeretem az embereket, ők is szeretnek engem. Az  a cég, amit képviselek, ezen gondolatok mentén munkálkodik. " A FOREVER EREJE, A SZERETET EREJE!" Boldogan kelek fel minden reggel, hiszen tudom, hogy olyan eszköz van a kezemben, amivel emberek ezreinek segíthetek  egészségesebbé válni !

Számomra kinyílt a világ az online munka által, de tudd, az online lehetőség téged is vár !

Ha  vágytál valaha  olyan önálló vállalkozásra, ami minimális befektetést igényel, olyanra, ahol az idődet Te osztod be, ahol megválogatod kivel dolgozol,  akkor figyelj!                                     

  VÁRLAK!   Leszek a mentorod, segítelek, elvezetlek legmerészebb álmaid megvalósításához. 

 Hallottad már Müller Péter gyönyörű sorait?

,,Fényt nem lehet adni-csak meg lehet gyújtani, ha van, ami meggyulladjon.

A szikrát át lehet adni-de lángolni magadnak kell.

Azt magadból kell megteremtened!" 

Szívesen átadom a tapasztalataimat, meg tudom mutatni az anyagi biztonságot, amit önmagadnak és családodnak ezáltal megadhatsz!  22 éve végzem ezt a munkát, és képzeld, nekem még mindig  komoly céljaim vannak! Ha olyan ember vagy, aki képes megfogalmazni a céljait, azokért képes kitartóan tenni, 

akkor keress engem!

 Sok-sok milliárd ember vár a boldog, szabad, egészséges életre. Legyünk mi együtt az útmutatók, hiszen az egész világ lehet az irodánk, a munkaterületünk!ÍRJ NEKEM !

SEGÍTEK!