Indulj útnak velem...

2020.09.05Kedves olvasó! 


Szeretettel köszöntelek az oldalamon. Szeretném ha hosszú időre együtt maradnánk és ha tetszik az amit, és ahogy közvetítek, akkor esetleg másokat is magaddal hoznál az oldalamra és akár együtt tölthetnénk meg olyan tartalommal, amiről szent meggyőződésem hogy nagyon keresett cikk! Mire gondolok? 

Tudod Istennek hála, sok szép évtized van a hátam mögött. Elégedett boldog ember vagyok! Apropó esetleg majd később kommunikálhatnák afelől ki az elégedett, mit jelent a boldog élet. No de most maradjunk az eredeti beköszöntő gondolataimnál! Szóval azt látom, nagyon sok ember szereti, keresi az értékeset a szépet!     

              Sokan ki mondanák, leírnák gondolataikat de nincs kinek. Vagy ha van is kinek azok nem értő Fülek és nem érző Szívek! Szeretném előre bocsájtani nem óhajtok senki lelki szemetes ládája lenni ezen az oldalon keresztül, csupán a bennem felgyülemlett jó érzések mentén szeretnék dolgozni, itt a,, nagy világ "előtt!                                        Szolgálni és vezetni szeretnék! 

Szolgálni a hitemmel! 

 Vezetni azzal a sok-sok évtized alatt megszerzett tudással, amiből 22 év gyógyszer kiadói munka volt! Az utóbbi 26 év pedig amit a munka világában eltöltöttem az nem szólt másról mint, fűben fában Bibliában van az igazság az orvosság! Természetesen eszköz, eszközök is vannak a kezemben, de erről majd később.                                           Mint ahogy arról is később szeretnék írni, hogy miért ezt a címet választottam csupa nagy betűkkel az oldalam címének! Lehet hogy kapok hideget és meleget is, mint ahogy a mondás tartja. A hideg dolgokra nem leszek vevő, csak arra ami kölcsönösen épít ami előre visz! Mert személyemet illetően arra vágyok és azon munkálkodom, hogy keskenyedjen az az út ami a végső célomhoz elvezet!

 Sajnos azt tapasztalom , hogy a széles úton hömpölygő tömeg kordonok közé szorítva, vezényszavakat betartva menetel! 

Az én utam más az én utam elkeskenyedő!

Most biztosan megkérdezed:


 Van rajta tövis? Igen! Van! 

 De számtalanszor megtapasztaltam, hogy ezek a tövisek nem átkok hanem áldások! Köszönöm, hogy velem voltál! 

 Hamarosan jelentkezem. 

 Következő írásomban egy kicsit a választott címemet elemezgetném!