A KÁRPÁT MEDENCE 12 CSODÁJA

2022.04.22

Elképzelhető, hogy sokan most felkapjátok a fejeteket , és arra gondoltok, végre valaki konkrét csodákat sorol fel! Nem feltétlenül erről van szó! Inkább arról, hogy sokszor a csoda bekövetkeztéhez elegendő a régi jól bevált dolgokhoz ragaszkodni. Én egy kicsit így vagyok összerakva. Higgyétek el ez nem rossz! Persze van bennem nyitottság és megfelelő alázat ahhoz, hogy új dolgokat is befogadjak. Különösen a betegségek orvoslásában, ami a  természetes gyógymódokat illeti. A másik nagy terület az életvitel változásának szükségessége!

Melyek ezek a dolgok, beszéljen helyettem ez a kép!

12 csoda, hajolj le érte
12 csoda, hajolj le érte

Sajnos

Szomorú tény, nem csak Magyarországon, hanem világ viszonylatban is hatalmas gond van az élelmiszer láncunk tekintetében. Rengeteg olyan táplálék kiegészítő adalékanyagot használ az élelmiszer ipar, ami testünk számára idegen. Működésében olyan zavarok keletkeznek, amelyekre műszeres vizsgálattal nem mutathatók ki, ezt hívjuk diszkomfort érzetnek. Szinte minden második embert érint közvetlenül ez a jelenség! 

Meg ami itt fel sincs sorolva
Meg ami itt fel sincs sorolva

Sajnos

Sokan csak gyógyszeres úton keresik a megoldást, ami igazából csak tűzoltás, oki terápia sajnos nincs benne. Sőt a szedett gyógyszerek mellékhatásai még inkább ártalmára vannak a szervezetnek. 

Igen ,tudom a gyógyszer sokszor szükséges rossz! 

Számtalan helyen elmondtam, leírtam már, hogy az a jó pár évtized amit gyógyszerkiadóként eltöltöttem a választott szakmámban, az azt véste belém, hogy számomra a PATIKA illat a mai napig is, mert nagyon szerettem a betegeket! Igen, sokan ezt szagként élik meg. Persze azt sem hallgatom el soha senki előtt, hogy én a szívemet is használtam a gyógyszer kiadói munkám során, és amikor azt láttam, hogy már a mellékhatások, mellékhatására kaptak gyógyszert a betegek, akkor azt mondtam 47 évesen, hogy váltani fogok és megnézem van e fűben, fában orvosságnak létjogosultsága. Lehet- e, szükséges-e visszavezetni az embereket ebből a ,,kőolajipari lobbiból" a természetbe , a természetesbe!

Életem legjobb döntése volt!

Gyógyszerem, gyógyszerem....
Gyógyszerem, gyógyszerem....


Mit tehetünk?

Természetesen az első lépés az, hogy a panaszok hátterében álló esetleges szervi eltérést kizárandó, megtörténjenek a megfelelő vizsgálatok. Ha megszületik pl. az IBS-diagnózis, először is fogadjuk el, ne keressünk más betegséget! A felesleges vizsgálatokkal csak időt veszítünk. Persze ez nem csak az IBS-re igaz, hanem az összes emésztőrendszeri kezdetleges problémára.

Segíthet annak felismerése, hogy panaszaink hátterében nem szervi, hanem adott esetben egy negatív élethelyzet megoldatlan feszültségei állnak.
Érdemes tartós, több hetes Probiotikum kúrát tartani.  ERRE A LEGJOBB ajánlat nálam van.

Képzeljétek el 8 milliárd élőflórát tartalmaz, kettős falú cellulóz kapszulában, ami azt jelenti, hogy amely törzsekre a vékonybélben van szükség, azok ott hatnak, amelyekre a vastagbélben létfontosságúak azok ott szabadulnak ki a kapszulából. SŐT a kapszula anyaga táplálékul is szolgál az odajuttatott baktériumok számára! 

Saját tapasztalatból mondhatom ez egy csoda, főleg akkor tapasztalom ezt meg, ha egy kicsit többet, mást eszem a megszokott dolgoknál. Szinte azonnali a hatás, nem kell Espurisan meg ki tudja mit nem reklámoznak. Ez nem kísérletezés, mint sok gyógyszer során tapasztalható, hanem ez egy tuti tipp!


A teljesség igénye nélkül , pár alapvető változtatás:

  • ÉTREND: a rostokban gazdag étrend, /nem mindegy milyen rost/, Van egy szuper jó rost készítményem amiben az ajánlott 12 csodából jó pár benne van! Illetve a savanyított tejtermékek / fermentált ételek/ rendszeres fogyasztása a bélflóra egészségét is javítja amellett, hogy egyébként is kedvező hatással van a bélműködésre.
  • Életmód - már megint: próbáljunk a stresszforrásoktól megszabadulni, illetve rendszeresen elszakadni. Erre a legjobb megoldás a rendszeres sportolás, amely egyben hatékony szerotoninszint-emelő, ezáltal hangulatjavító tevékenység.
  • Pszichoterápia: mentális egészség nélkül nehezen gyógyulnak a testi panaszok. Ha lehetőségünk van rá, kérjük szakember segítségét a lelki gubancok kioldásához!